Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 209 Kč
do 2 dnů
naše cena 80 Kč
skladem
naše cena 250 Kč
skladem
 

KONTAKTY

Petr Slabiňák - eDastyn.cz
Na Vyhlídce 1144
68603 Staré Město
tel: +420 792 249 251
info(a)edastyn.cz
IČO : 06103529

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

 

Zaručujeme Vám, že Vaše osobní údaje (především jméno, příjmení a bydliště), které jste poskytli provozovateli tohoto internetového obchodu, jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména ve smyslu zákona č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.
Veškeré Vaše údaje považujeme za vysoce důvěrné a použijeme je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu tohoto zákona o ochraně osobních údajů. Nejsou sbírány a shromažďovány, pokud je zákazníci sami dobrovolně neposkytli, např. registrací, v soutěži nebo anketě. Poskytnutí všech informací je dobrovolné. Vaše osobní údaje jsou uschovány tak, aby k nim neměla přístup žádná neoprávněná osoba.
Provozovatel internetového obchodu www.edastyn.cz je registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) pod registračním číslem 00075630.
Podle zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů máte kdykoliv právo písemně požádat provozovatele o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o Vás zpracovává.